SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Mercimek köyünde 2 Kasım Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında çocuklarının yanına defnedildi.

Mercimek köyünde 2 Kasım Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında çocuklarının yanına defnedildi.
Bu haber 07 Kasım 2022 - 11:22 'de eklendi ve 68 views kez görüntülendi.

Kaymakamımız sayın Ahmet GÖKCECİK, 1993 yılında Almanya’nın Solingen kentinde kundaklama sonucu beş evladını kaybeden ve geçtiğimiz pazar günü Almanya’da vefat eden Mevlüde Genç’in cenaze törenine katıldı.

Mevlüde Genç’in cenazesi  İlçemize bağlı Mercimek köyünde 2 Kasım Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında çocuklarının yanına defnedildi.

Cenaze törenine Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Faruk KAYMAKÇI, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan DURAN, Amasya Valisi Sayın Mustafa MASATLI, AK Parti Grup Başkanı Sayın İsmet YILMAZ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Efkan ALA, Amasya Belediye Başkanı Sayın Mehmet SARI, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Sayın Jürgen Schulz ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Sayın Abdullah EREN ve diğer yetkililer de katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA